ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VOS CONSULTANCY (high performance consultancy)

Algemene voorwaarden juridische dienstverlening op aanvraag.

Top dat je gaat deelnemen aan mijn online programma, mij inhuurt als spreker of mij inschakelt voor mijn adviesdiensten.

Natuurlijk gaan we ons best doen om er samen een succes van te maken. Om het beste resultaat uit onze samenwerking te halen, is het handig om vooraf heldere afspraken te hebben gemaakt over wat we van elkaar kunnen verwachten.

Op al mijn diensten en programma’s zijn uitsluitend deze algemene voorwaarden van toepassing.

Door een overeenkomst met mij aan te gaan, accepteer je dat jouw (algemene) voorwaarden niet op onze samenwerking van toepassing zijn.

Partijen 

Cliënt is de deelnemer aan een online programma of opdrachtgever voor een dienst van Vos Consultancy.

Vos Consultancy is de onderneming van mr. Shirley Vos, die staat ingeschreven als KvK 65371364 bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd te (7261KT) Ruurlo aan de Tolhutterweg 16.

Vos Consultancy maakt gebruik van meerdere handelsnamen, waaronder StopBurnoutNu en Shirley Vos.nl

Vos Consultancy verleent haar diensten online en heeft geen fysieke vestiging of bezoekkantoor.

Contactgegevens Vos Consultancy:

vos@vosconsultancy.com

Tel: 06 12304515

Met ‘We’ wordt in deze algemene voorwaarden bedoeld Cliënt en Vos Consultancy gezamenlijk.

Totstandkoming overeenkomst

We hebben een overeenkomst als we allebei de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Bij online inschrijving voor een van de programma’s of diensten van Vos Consultancy, hebben we een overeenkomst op het moment dat Vos Consultancy de inschrijving heeft bevestigd of feitelijk een begin van uitvoering heeft gemaakt, bijvoorbeeld door de toegangscode toe te zenden.

Diensten van Vos Consultancy

Vos Consultancy levert advies en educatie op het gebied van High Performance.

De diensten, gesprekken of online programma’s zijn geen medische behandelingen.

In de online programma’s en overige diensten deelt Vos Consultancy kennis, ervaringen, inzichten en tools voor High Performance.

Vos Consultancy zal zich inspannen om van het programma, event, training of lezing een succes te maken. De resultaten zijn afhankelijk van de uitvoering en toepassing door Cliënt en kunnen daardoor door Vos Consultancy niet worden gegarandeerd.

Testimonials en voorbeelden van andere deelnemers zijn niet bedoeld om te garanderen dat Cliënt dezelfde of vergelijkbare resultaten behaalt. Wel kunnen ze als inspiratie dienen voor wat valt te bereiken met deelname aan de programma’s en een beeld geven van hoe anderen de programma’s ervaren.

Als Vos Consultancy een online leeromgeving aanbiedt, dan is de leeromgeving toegankelijk voor de duur van het programma. In de overeenkomst kan Vos Consultancy van die termijn afwijken en deze verlengen.

Vos Consultancy doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de omgeving altijd toegankelijk is, maar kan niet beloven dat dit altijd lukt. Er kunnen incidenteel storingen voorkomen. Vos Consultancy probeert die dan zo spoedig mogelijk op te lossen.

Prijzen en betalingsvoorwaarden

Alle door Vos Consultancy vermelde prijzen zijn exclusief BTW en andere heffingen van overheidswege en eventuele in het kader van de overeenkomst te maken kosten, zoals reis- en verblijfkosten, verzend- en administratiekosten, tenzij anders aangegeven.

De prijzen en (bonus)aanbiedingen van Vos Consultancy gelden voor een beperkte periode. Na afloop van die periode kan geen gebruik worden gemaakt van de aanbiedingen.

Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen dient de betaling aan Vos Consultancy te geschieden binnen 8 dagen na factuurdatum door overboeking van het bedrag op het IBAN zoals staat vermeld op de factuur.

Indien niet tijdig is betaald, treedt van rechtswege verzuim in met ingang van de eerste dag na verstrijken van de betalingstermijn. Verzuim treedt in zonder dat enige ingebrekestelling of sommatie vereist is. In dat geval is Cliënt over het verschuldigde bedrag een rente verschuldigd van 1,5% per maand, waarbij een gedeelte van de maand als een volledige maand wordt aangemerkt.

Indien Vos Consultancy maatregelen moet nemen ter incasso van haar vordering, is Cliënt gehouden om alle daadwerkelijke bij die incasso gemaakte kosten te vergoeden, waaronder begrepen de daadwerkelijke kosten van rechtsbijstand (ongeacht een eventuele proceskostenveroordeling) en andere ingeschakelde derden. De opgave van Vos Consultancy van die kosten strekt tot dwingend bewijs daarvan, behoudens tegenbewijs. De incassokosten bedragen te allen tijde minimaal 15% van de verschuldigde hoofdsom met een minimum van € 500,00.

Reclames omtrent een factuur of klachten dienen binnen 1 week na dagtekening van de factuur schriftelijk te zijn ingediend, bij gebreke waarvan de rechten zijn verwerkt. Een reclame of een klacht doet niet af aan de betalingsverplichting.

Indien Cliënt een of meer verplichtingen niet nakomt, dan zijn de verplichtingen van Vos Consultancy automatisch opgeschort totdat het verschuldigde (met inbegrip van alle kosten) is voldaan.

Verhinderingen

Bij verhindering voor een afspraak voor een 1-op-1 sessie, kan deze afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd via de link die vermeld staat in de e-mail met de afspraakbevestiging. Als Cliënt de afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, dan komt de sessie te vervallen en kan deze niet meer op een ander moment worden ingehaald.

Cliënt kan 1-op-1 sessies alleen inplannen binnen de overeengekomen duur van het programma of training. Na afloop van de termijn is er geen recht meer op het inplannen van sessies.

Overeenkomst opzeggen en welke regels gelden dan?

Dit hangt af van de activiteit: is het een event, programma of is het een lezing waarbij Vos Consultancy als spreker optreedt?

Events, programma’s en andere trainingen

Als Cliënt zich inschrijft voor een (online) event, programma of andere training. dan is dat een bindend commitment: Cliënt kiest ervoor om 100% voor het gestelde doel te gaan. Daarom is het niet mogelijk om die deelname te annuleren.

Bij een event is het wel mogelijk om het ticket aan een andere persoon over te dragen, tot maximaal 48 uur voordat het event begint. Deze persoon moet dan aangeven dat ze met deze algemene voorwaarden akkoord gaat.

Online programma, online training of een ander digitaal product

Bij aanmelding voor een online programma, online training of een ander digitaal product, kan Cliënt dit niet annuleren, retourneren, of omruilen voor een ander programma of product. Door aan te melden en te betalen krijgt Cliënt direct toegang tot het programma of product. Cliënt stemt er bij aanmelding uitdrukkelijk mee in dat ze afstand doet van het recht om gebruik te maken van een bedenktijd en van het recht om de overeenkomst te herroepen.Cliënt gaat de overeenkomst voor het (online of offline) programma of event aan voor de totale duur ervan. Het is dus niet mogelijk om de overeenkomst tussentijds op te zeggen. Wil Cliënt wel tussentijds stoppen, dan krijgt Cliënt de betaalde bedragen niet terug. Als Cliënt in termijnen betaalt, moet Cliënt de nog openstaande termijnen gewoon betalen.

Lezingen

Als cliënt een lezing boekt bij Vos Consultancy, kan deze tot uiterlijk 2 maanden voor de datum van de lezing kosteloos annuleren. Als Cliënt tussen de vier en acht weken annuleert, dan zijn de annuleringskosten 50% van de fee voor de lezing. Daarna moet Client Vos Consultancy het gehele bedrag betalen.

Klachten

Mocht je als Cliënt niet tevreden zijn over de uitvoering van de overeenkomst, dan moet je dit zo spoedig mogelijk laten weten aan Vos Consultancy door een mail te sturen. Geef in de mail een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de klacht, zodat Vos Consultancy in staat is om te reageren en als de klacht gegrond is om deze te herstellen. Een klacht die niet duidelijk is omschreven, kan niet in behandeling worden genomen.

Klachten moeten binnen 7 dagen na de constatering worden gemeld. Indien de klacht later wordt gemeld, dan heb je geen recht meer op herstel, vervanging of schadeloosstelling.

Ook als je een klacht indient, blijft de verplichting tot betaling gewoon bestaan.

Aansprakelijkheid

Als je als Cliënt meent dat Vos Consultancy is tekortgeschoten in de nakoming van haar verplichtingen en je Vos Consultancy aansprakelijk wilt stellen voor schade, dan gelden de onderstaande regels:

● Stuur Vos Consultancy altijd een bericht waarin je aangeeft waarvoor je Vos Consultancy aansprakelijk wilt stellen. Geef daarbij een redelijke termijn om te reageren of de mogelijkheid om eventuele schade te herstellen.

● Als Vos Consultancy aansprakelijk is voor schade, dan is die aansprakelijkheid beperkt tot de vergoeding van de directe schade tot maximaal het bedrag van de prijs (exclusief btw), die we voor de overeenkomst hebben afgesproken.

● Als Vos Consultancy voor de schade verzekerd is, is haar aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat mijn verzekeraar uitkeert.

● Vos Consultancy is nooit aansprakelijk voor indirecte schade zoals gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, verminderde goodwill of schade door bedrijfsstagnatie.

● Deze beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet als de aansprakelijkheid komt door opzet of bewuste roekeloosheid door Vos Consultancy.

● Elke aansprakelijkheid vervalt na één jaar vanaf het moment dat de opdracht is voltooid.

● De beperkingen van de aansprakelijkheid gelden ook voor andere personen en bedrijven die Vos Consultancy inzet voor het uitvoeren van de opdracht.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectueel eigendomsrechten op de materialen die Vos Consultancy aan jou als Cliënt ter beschikking stelt, blijven van Vos Consultancy. Dit betreft bijvoorbeeld alle geschreven en gesproken teksten, oefeningen en methodes die worden gebruik tijdens onder meer haar events, programma's, podcasts en live-trainingsdagen.Als Cliënt mag je de materialen voor eigen doeleinden gebruiken, maar mag je de gegevens niet verveelvoudigen, openbaar maken of aan anderen beschikbaar stellen. Ook mag je de materialen onder geen beding commercieel inzetten en dus geld hiermee verdienen, bijvoorbeeld door de materialen door te verkopen of in eigen programma’s op te nemen.Wil je dit wel? Vraag dan altijd toestemming aan Vos Consultancy. Als Vos Consultancy daarvoor toestemming geeft, kan het zijn dat zij hiervoor een vergoeding vraagt.

Bij overtreding van dit artikel, is Cliënt aan Vos Consultancy een direct opeisbare boete van € 5.000,00 verschuldigd voor iedere overtreding alsmede € 1.000,00 voor ieder dag of dagdeel dat de overtreding voortduurt, onverminderd het recht van Vos Consultancy om naast de boete (volledige) schadevergoeding te vorderen alsmede onverminderd al haar overige rechten.

Oplossen geschillen en toepasselijk recht

Ingeval van een geschil, zullen we ons inspannen om het geschil in onderling overleg op te lossen.

Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan is de rechter bevoegd van het arrondissement van de vestigingsplaats van Vos Consultancy.

Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Tot slot

Hopelijk zijn deze algemene voorwaarden duidelijk en begrijpelijk. Als je toch nog vragen hebt, dan hoor ik ze graag voordat je met deze voorwaarden akkoord gaat.

Versie 15-2-2021

 

>